zaterdag 2 mei 2009

Steden dichtbij Knokke


De Belgische Kust is natuurlijk ruimer dan enkel Knokke alleen. De 70 km lange kustlijn herbergt tal van verborgen pareltjes die eveneens de moeite waard zijn om te verblijven. Zo kun je in een hotel in Blankenberge naar hartelust genieten van zon, zee en strand in één van de pittigste badsteden in België. Ook een hotel Oostende staat immer garant voor een onvergetelijk verblijf aan de kust, net als een De Haan-Wenduine hotel.


Wat meer landinwaarts kunnen liefhebbers van cultuur, gastronomie en architectuur hun hart ophalen tijdens een citytrip in een hotel in Bruges, de prachtige middeleeuwse stad die jaarlijks door een ontelbare hoeveelheid toeristen wordt overspoeld. Wat minder toeristisch (hoewel...) gaat het er aan toe in een hotel Antwerpen Belgium, dé hoofdstad van Vlaanderen en tevens mode- en diamantdraaischijf.


Dan toch maar liever een weekendje weg in een hotel in Antwerpen? Dit behoort uiteraard eveneens tot de mogelijkheden. Ook een korte vakantie van een dag of twee, drie in een luxe hotel Amsterdam, is absoluut de moeite. Zij die wat meer op hun geld willen letten kunnen makkelijk terecht in een hotel in Deventer, een prachtige Hanzestad aan de Ijssel, net als Brugge overigens van historisch groot belang! Als je Knokke dus wenst te verlaten en ergens anders wil logeren: keuze te over!

Geen opmerkingen: