vrijdag 28 mei 2010

Weekendje aan zee op hotel in Knokke
Logeren op hotel in Knokke


hotels knokkeDeze zomer zullen opnieuw massaal veel Belgen en buitenlanders naar de kust trekken, een verblijf in een appartement of hotels aan de kust tegemoet. Knokke vormt echt een bijzondere kustplaats. Appartement na appartement, en in het achterland de mondaine villa’s van de welgestelden. Zo zie je naast de appartementen en hotels in Knokke centrum alleen maar witte villa’s in Knokke Het Zoute. Stukken land, in hun bezit, zijn onbetaalbaar en worden bebouwd met appartementen die gemakkelijk voor 2 miljoen Euro van de hand gaan. Even geld kun je gaan spenderen in een van de luxe hotels aan de kust, die je vaak in Knokke aantreft. Vandaar dat Knokke soms smalend het Monaco van het Noorden wordt genoemd, maar tot hier de laster.


Wat maakt verblijven in een hotel in Knokke-Heist nou leuk ? Als ik in Brussel ga winkelen, moet ik in verschillende wijken gaan om aan mijn “gerief” te komen, en dat is niet te lopen. In Knokke zitten alle winkels/merken van kleding, schoenen, design, in drie straten; de Zeedijk, de Kustlaan en de Lippenslaan. Zelfs Pierre Marcolini, de beste chocolatier van Belgie op de Grote Zavel in Brussel, heeft er nu een winkel. Het barst er van de leuke restaurantjes, waar je overal goed kan eten. Het Albertplein, genaamd de “Place m’as tu vu” (heb je me gezien;-) is vol met terrasjes, net als op de Zeedijk (den dijk). Aan galeries geen gebrek, het natuurgebied Het Zwin en ook de gokkers komen aan hun trekken in het Casino.

Een tweede voordeel en dit zul je makkelijk merken tijdens je vakantie in een Knokke hotel: er wordt rekening gehouden met de fietsers. Overal zijn fietspaden aangelegd (je kunt van Knokke naar de Panne fietsen langs de kust.) Na 10 minuten fietsen door Knokke zit je in het mooie achterland en kan je richting Sluis of Damme. De automobilist kijkt uit, en dat kan je in Brussel niet zeggen. Ten laatste, elke nacht wordt Knokke schoongemaakt, je ziet geen troep op straat, geen graffiti, geen hondendrollen. Vandaar dat een vakantie in een hotel Knokke synoniem is met een zuivere, schone en altijd deugddoende vakantie!

Met wat geluk vind je online leuke hotels Knokke aanbiedingen waardoor je goedkoop in het 'Monaco van het Noorden' kunt logeren, de vorige keer dat ik in één van de hôtels à Knokke verbleef, kon ik van heel wat korting genieten, gewoon door online mijn hotel te reserveren via BoekUwHotel.be!

promoties hotels Knokke of hotelspecials, ik zou toch twee keer nadenken vooraleer je dergelijk aanbod afslaat!


Geen opmerkingen: